Kulübümüze Fener Ol’duk!

ÜNİFEB Mezunlar Derneği

Kulübümüze Fener Ol’duk!

Mali bağımsızlık amacıyla kulübümüzün başlattığı Fener Ol kampanyası kapsamında satılan özel üretim “İz Bırakanlar” triko formalarından 150 adet satın alarak kulübümüze 45.000 TL’lik destekte bulunduk.

Nisan ayında başlatılan Fener Ol kampanyasına ÜNİFEB Mezunlar Derneği olarak destek olmak amacıyla ilk günden itibaren kaynak yaratmak için çalıştık. Öncelikli olarak 2019 yılı tüm Dernek aidatı gelirlerini; Dernek logolu rozet ve kalem satışlarından elde edilecek tüm gelirleri ve üyelerimizin bireysel olarak yaptıkları katkının tamamını kampanya kapsamında oluşturduğumuz fona aktardık.
Bir yandan hedeflediğimiz rakama ulaşmaya çalışırken bir yandan da Acun Ilıcalı’nın hazırladığı TV8’deki ilk #WinWin programında Dernek olarak 150 adet forma alacağımızı camiamıza beyan ve taahhüt ettik.

Toplam 167 üyemizin desteği ile yarattığımız 45.000 TL tutarlı kaynağı bugün itibarıyla Kulübümüze aktardık.
Böylelikle Fener Ol kampanyasının ilk etabında Dernek olarak üzerimize düşeni gerçekleştirdik ve hedefimizi yerine getirdik. Bir yıl boyunca devam edecek Fener Ol kampanyasına önümüzdeki dönemde de katkılarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz.