Mezunlar Portalı Açıldı

Bir süredir üzerinde çalıştığımız ÜNİFEB MEZUNLAR DERNEĞİ İLETİŞİM PORTALI bugün itibariyle aktif ve kullanıma hazır durumdadır. Aramızdaki tüm iletişimi yürütebileceğimiz, diğer üyeler hakkında bilgileri, duyuru ve güncellemeleri bulabileceğiniz, aidat ve bağış ödemelerini kredi kartı üzerinden yapabileceğiniz bu portala web sitemizde ana sayfadaki “Mezunlar Portalı” sekmesinden ve http://portal.unifebmezunlar.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Halihazırda, siz üyelerimizin Ad Soyad ve e-mailleri sistemde kayıtlı durumdadır. Bu maillerinize de üyelik portalının linki gönderilmiştir. İlk girişte sizden istenecek olan e-mail adresi; bize kuruluş aşamasında veya üyelik başvurusunda iletmiş olduğunuz e-mail adresinizdir. Bu e-mailinizi yazıp “Giriş” yapmayı denediğinizde bir aktivasyon e-maili alacaksınız. Buradan aktivasyonunuzu tamamlayıp şifrenizi oluşturduktan sonra portala girebilir, e-mailiniz de dahil tüm kişisel bilgilerinizi girebilir ve güncelleyebilirsiniz.

Eğer dernek üyelik başvurusunda verdiğiniz e-mail adresini hatırlamıyorsanız, bizlere özelden ulaşıp hangi mail adresinizin portalda kayıtlı olduğunu öğrenebilirsiniz.
Hepinizi yeni iletişim portalına bekliyoruz, hayırlı olsun!