Ünifeb Mezunlar Derneği Cumhuriyet Balosu Gerçekleştirildi

Derneğimiz, bu yıl ikincisini düzenlediği balo ile Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıldönümünü kutladı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nin ev sahipliği yaptığı Cumhuriyet Balosu’na Fenerbahçe SK Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Fenerbahçe SK Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş, Simla Türker Bayazıt, Kadın Basketbol Takımımızın Menajeri Didem Akın, Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Valerie Garnier, Fenerbahçe SK İletişim Koordinatörümüz Can Gebetaş, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ruşen Çetin, 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Basketbol takımı, dernek üyelerimiz ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan balomuzun sunuculuğunu Emre Karayel yaptı. Baloda konuklara hitap eden Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, “Cumhuriyet sevgimizi Fenerbahçe sevgimizle taçlandırıp, ülkemizi, kulübümüzü her zaman daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız. ÜNİFEB’in Fenerbahçemiz için önemi de çok büyük. Bu organizasyonda emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından çeşitli gösteriler yapıldı ve Nesine.com sponsorluğunda da çekiliş gerçekleştirildi. Cumhuriyet ve Fenerbahçe konulu bir sunum yapan Sertaç Kayserilioğlu’na da baloya katkılarından dolayı plaket takdim edildi.