2023 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

ÜNİFEB Mezunlar Derneği

2023 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

ÜNİFEB Mezunlar Derneğimizin 2023 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Derneğimiz Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve üyelerimizin katılımıyla Kadıköy’de bulunan dernek merkezimizde gerçekleştirildi.

Divan Kurulu Başkanlığına İsmail Timur Pirlioğlu, Başkan Vekilliğine Ozancan Yüzbaşı, Yazmanlığa Onur Efe Bayraktar’ın seçildiği mali genel kurul toplantısı,

Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’nda şehit düşen Fenerbahçeli sporcularımız, vefat eden kurucu üyelerimiz, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne emeği geçen Fenerbahçeliler, tüm şehitler ve kısa süre önce aramızdan ayrılan dernek üyemiz Sarp Çağlar anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle başladı.

Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Çevik tarafından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okunarak görüşüldü, ardından Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu’nun ibraları, 2023 çalışma döneminin plan ve bütçesi, genel kurul üyelerince onaylanarak oy birliği ile kabul ve ibra edildi.

Genel kurul toplantısına, üyelerin dilek ve görüşlerini sunduğu serbest kürsü oturumu ile devam edildi ve ardından genel kurul, Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Çevik’in kapanış konuşması ile sona erdi.