Büyük Fenerbahçe Ailesine Teşekkürlerimizle

Geçtiğimiz cuma akşamı Galatasaray maçı öncesinde deplasman tribününde geçirdiği rahatsızlık sonrası aramızdan ayrılan canımız Koray’a hep birlikte veda ettik. Bu üzücü hafta sonu boyunca bizlerle olan, acımızı paylaşan, Koray’ımıza son görevi birlikte yerine getirdiğimiz herkese teşekkürü bir borç biliyoruz.

Stadımızdaki veda törenine katılan ve acımızı paylaşan Yüksek Divan Kurulu başkanımız Sn. Vefa Küçük’e,olayın en başından Koray’la vedalaştığımız son ana kadar, hastaneden Kocaeli’ye her an her yerde bizimle olan, tüm detayları incelikle düşünen ve bizzat içinde bulunan, Koray’ın ailesi ve bizlerin en büyük destekçilerinden olan Başkanımız Sn. Ali Koç başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize,özellikle tören günü katılımlarıyla yanımızda olan, acımızı hafifleten ve desteğini hissettiren başta kaptanlar Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal olmak üzere futbol takımımıza, tüm branşlara ve kulüp içi diğer birimler idari ve teknik personelimize, cenaze törenine katılan tüm diğer takım taraftarlarına ve isimlerini sayamadığımız, desteğini yakından hissettiğimiz herkese çok teşekkür ederiz.

Çok büyük ve değerli Fenerbahçe taraftarı;
Bir yıl boyunca gitmeyi beklediği maçı 1 saniye düşünmeden terkeden ve koca tribünü boşaltan, kalabalıktan büyük bir sükunetle ayrılan ve gece boyu hastaneye akın eden, hastaneden cenaze törenine kadar attığımız her adımda bize omuz veren, Koray’ımızın ailesinin tarifsiz yükünü bir nebze olsun hafifleten, hepimize aile olmanın ne demek olduğunu tekrar tekrar hatırlatan dost, abi ve kardeşlerimize, çok büyük Fenerbahçe taraftarına içtenlikle teşekkür ederiz.

Kaybedilen hiçbir canın yeri dolmasa da, acılar ancak paylaşabilirsek hafifliyor. Fenerbahçe ailesi, yitirdiği tüm canlar gibi, Koray’ı da asla unutmayacak ve güzel hatırasını sonsuza dek yaşatacaktır.

Saygılarımızla,

ÜNİFEB Mezunlar Derneği